Ürün Açıklaması
Türkiye' de KOYUN YÜNÜNDEN elde edilen ilk Hayvansal Kaynaklı Sıvı Amino Asit İçeren Organik Sıvı Gübresidir.
• Koyun Yününün fiziksel, kimyasal ve biyolojik işlemlere tabi tutulması ile elde edilen eşsiz bir üründür,
• Yüksek oranda L- Amino asit ve Peptit içeren doğal bir üründür,
• Düşük molekül ağırlığı sayesinde bitki tarafından hızlı alınım sağlar,
• Beraber uygulandığı ürünlerin alına bilirliklerini hızlandırır,
• İçeriğindeki Serbest Amino asitler sayesinde bitkilerin don, kuraklık, tuzluluk gibi stres koşullarından etkilenmesini engeller,
• Yüksek Organik Madde içeriği ile bitkilerin kök gelişimini arttırır diğer taraftan toprağın fiziksel, kimyasal ve biyolojik özelliklerini düzelterek daha iyi bir bitki gelişimine olanak sağlar,
• İçeriğinde bulunan bitki besin elementleri sayesinde yüksek verim artışına olanak sağlar.
| EKİM - DİKİM' DEN HASAT SONUNA KADAR UYGULAMA ZAMANI VE ÖNERİLEN DOZ | |||
|---|---|---|---|
| TAVSİYE EDİLEN BİTKİLER | BİTKİ TÜRÜ | YAPRAKTAN | DAMLAMADAN |
| SEBZELER | Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar, Kabak, Çilek, Kavun, Karpuz, Lahana, Marul, Dereotu, Maydanoz, Brokoli, Enginar vb. | 100-150 cc/100L | 0,5-1 L/ Dekar |
| MEYVE AĞAÇLARI ve BAĞ | Taş Çekirdekliler (Kiraz-Erik-Kayısı v.b.), Yumuşak Çekirdekliler (Elma-Armut v.b.), Narenciye (Portakal-Limon v.b.), Sert Kabuklular (Antep fıstığı-Ceviz-Fındık-Badem v.b.), Zeytin, Nar, Muz | 150-200 cc/100L | 1-2 L/ Dekar |
| TARLA BİTKİLERİ | Tahıllar (Buğday-Arpa-Yulaf, Çeltik), Baklagiller (Soya-Mercimek, Nohut), Pamuk, Mısır, Ayçiçeği, Tütün, Patates, Pancar v.b. | 100-150 cc/100L | 0,5-1 L/ Dekar |
