Ürün Açıklaması
Koyun Yünü hidrolizatlarının Azot, Fosfor ve Potasyumca zenginleştirilmiş emsali olmayan bir üründür
• İçeriğindeki L-Aminoasitler ve Peptitler yüksek şelatlama etkisine sahiptir,
• Bitkide çiçeklenmeyi ve çiçek tutumunu artırarak verim üzerine yüksek etki sağlar,
• İçeriğindeki L-Aminoasitler sayesinde bitkiyi stres faktörlerine karşı koruyucu kalkan görevi görür.
EKİM - DİKİM' DEN HASAT SONUNA KADAR UYGULAMA ZAMANI VE ÖNERİLEN DOZ | |||
---|---|---|---|
TAVSİYE EDİLEN BİTKİLER | BİTKİ TÜRÜ | YAPRAKTAN | DAMLAMADAN |
SEBZELER | Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar, Kabak, Çilek, Kavun, Karpuz, Lahana, Marul, Dereotu, Maydanoz, Brokoli, Enginar vb. | 150-200 cc/100L | 1-2 L/ Dekar |
MEYVE AĞAÇLARI | Taş Çekirdekliler (Kiraz-Erik-Kayısı v.b.), Yumuşak Çekirdekliler (Elma-Armut v.b.), Narenciye (Portakal-Limon v.b.), Sert Kabuklular (Antep fıstığı-Ceviz-Fındık-Badem v.b.), Zeytin, Nar, Muz | 200-250 cc/100L | 2-3 L/ Dekar |
TARLA BİTKİLERİ | Tahıllar (Buğday-Arpa-Yulaf, Çeltik), Baklagiller (Soya-Mercimek, Nohut), Pamuk, Mısır, Ayçiçeği, Tütün, Patates, Pancar v.b. | 150-200 cc/100L | 1-2 L/ Dekar |